ЧARNA

Prirodna kozmetika za sve tipove kože!

Uslovi poručivanja, dostave i plaćanja

Kupovina putem onlajn prodavnice ЧARNA Botanical Cosmetics je jednostavna. U nastavku ćete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.

Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željeni proizvod odabirom opcije “Dodaj u korpu” ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Plaćanje”.

Da li se plaća unapred ili pouzećem?

Plaćanje je moguće izvršiti direktno na račun ili pouzećem.

1. Plaćanje pouzećem prilikom isporuke kurirskoj službi – ukoliko paket plaćate pouzećem, za uslugu otkupa plaćate kuriru 120din. jer ne postoji način da mi taj trošak preuzmemo.
2. Ukoliko ste korisnik e-bankinga uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa.
Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi se šalju na izabranu adresu isporuke. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine. Uplatom na račun – nemate dodatnih troškova u smislu plaćanja usluge otkupa kuriru.

Podaci za uplatu na račun su:
Svrha uplate: broj Vaše narudžbine
Primalac: PG Nenad Matijašević, Beograd.
Broj računa primaoca: 200-110057997-63

Koji je rok isporuke?

Na teritoriji Beograda je moguća isporuka istog dana ili sutradan. Naručeni proizvodi se isporučuju na teritoriji Republike Srbije u roku 1 do 2 dana.

Koja je cena dostave?

Dostava porudžbina je besplatna. Na teritoriji Beograda vršimo ličnu dostavu na adresu dok u ostale gradove u Srbiji pakete šaljemo PostExpresom.

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna