ЧARNA

Prirodna kozmetika za sve tipove kože!

Korporativni pokloni

ZNAMO KOLIKO JE VAŽNO OSTAVITI SNAŽAN UTISAK U POSLOVNOM SVETU

Izrazite svoje poštovanje, pažnju ili zahvalnost poslovnim partnerima, klijentima i zaposlenima uz ЧARNA ponudu korporativnih poklona, luksuzno upakovanih i oplemenjenih netaknutom prirodom južne Srbije.

Povodom proslave poslovnog uspeha, nekog značajnog datuma ili drugog važnog događaja u našoj ponudi ćete sigurno pronaći poklon koji odgovara i ženama i muškarcima. Svi pokloni su elegantno upakovani i mogu biti predstavljeni sa željenom personalizovanom porukom.

Bilo kao mali znak pažnje ili značajniji gest, ЧARNA korporativni pokloni pružaju trenutke čistog uživanja, nege i luksuza.

Predstavljamo vam deo ponude koji je osvojio srca naših klijenata. I ne samo da im je izmamio iskren osmeh zadovoljstva, već ih je učinio vernom i toplom preporukom ЧARNA kozmetike.

Poklonite doživljaj, a ne predmet

AUTENTIČNI POSLOVNI POKLONI​

Osim proizvoda koji su deo naše stalne ponude, možemo napraviti i potpuno nove – prilagođene Vašim potrebama, uz mogućnost brendiranja i personalizacije.

ЧARNA kozmetika pruža izuzetan ugođaj jer naglašava svoje poreklo, prirodne, ručno uzgajane sastojke i vrhunski kvalitet smešten u lukzuzne staklene bočice. Mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru savršenog poklona u skladu sa namenom, prilikom i budžetom.

Ukoliko niste u mogućnosti da poklon lično uručite, tu smo za Vas. U prilici smo da Vam ponudimo mogućnost direktne isporuke za grad Beograd.

Vaši poslovni partneri, prijatelji i gosti će sa radošću koristiti dobijeni poklon, a Vi ćete biti ponosni što ste prirodu Srbije utisnuli u njihova srca.

POKLON VAUČERI ​

POTRAGA ZA SAVRŠENIM POKLONOM JE ZAVRŠENA

Znamo koliko je teško odabrati pravi korporativni poklon, naročito kada poklanjate većem broju ljudi koje ne poznajete dovoljno.

ЧARNA POKLON VAUČER štedi Vaše vreme potrebno za kupovinu i rešava nedoumice oko izbora, pružajući sigurnost da ćete darovati koristan, otmen, luksuzan a nepretenciozan poklon.

Primaoci poklona će na ovaj način imati mogućnost da odaberu upravo one
proizvode koji u potpunosti odgovaraju njihovim porebama.

POŠALJITE UPIT ZA SARADNJU

Za kreiranje jedinstvene ponude za Vašu kompaniju kontaktirajte nas na info@carna.rs ili na broj 064/03-05-900


0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna