ЧARNA

Prirodna kozmetika za sve tipove kože!

PRIRODNA KOZMETIKA ZA ŽENE

SVAKI NAŠ PROIZVOD POSEDUJE SERTIFIKAT O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI I ISPITAN JE U AKREDITOVANOJ LABORATORIJI.

RUČNO RAĐENA PRIRODNA KOZMETIKA ZA ŽENE

SA POLJA MATIČNJAKA - DO KREME U BOČICI

ЧARNA kozmetiku pravimo od visokokvalitetnih eteričnih ulja, hladno ceđenih nerafinisanih ulja, hidrolata, macerata i drugih sirovina isključivo prirodnog porekla koje minimalno mehanički ili termalno obrađujemo.

Umesto vode u sastavu proizvoda koristimo hidrolat matičnjaka – luksuzan i dragocen sastojak koji daleko efikasnije i dublje prodire u kožu vraćajući joj odgovarajući nivo tonusa, hidratacije i elastičnosti.

ЧARNA poklonicima zdravog načina života nudi prirodnu kozmetiku rađenu ručno i u malim serijama, kako bi do Vas uvek stigla sveža.

Prirodna kozmetika

sinergija organskog matičnjaka i drugih lekovitih biljaka

Bez sulfata, silikona i parabena

proizvodi sadrže samo prirodne sastojke

Bez parfema

miris proizvoda potiče isključivo od prirodnih sastojaka u njihovom sastavu

Ručno pravljena

male serije, uvek sveža kozmetika, kontrolisana zdravstvena ispravnost

Čuvamo životnu sredinu

ambalaže naše kozmetike se mogu reciklirati

Kako odabrati odgovarajuću kremu?

Više od godinu dana smo razvijali i testirali formulacije za naše dve kreme: u nameri da stvorimo Intenzivno hidrirajuću kremu koja će odgovarati svim tipovima kože (pa i jako osetljivoj koži, sklonoj ekcemu) i biti univerzalno primenjiva tokom dana i Intenzivno regenerativnu koja će pored hidratacije, damama pružiti i bogatu ishranu i obnovu kože.

Stoga su i kreirane kreme sa različitom formulacijom u pogledu sastojaka, teksture i namene, koje samim tim donose i različite efekte.

Zaključili smo da dame pri odabiru kreme prvenstveno treba da se vode trenutnim potrebama svoje kože, jer su nazivi “dnevna krema” i “noćna krema” zapravo izrazi koji su mnogo više marketinški nego dermatološki. Razlika između noćne i dnevne kreme jeste u sastojcima ali je osnovno pitanje koje bi trebalo da postavite sebi “Šta je trenutna potreba moje kože?”  

Kada ste mlađi, možete se “provući” koristeći istu kremu tokom dana i noći. Ipak, kako starite, dobro je investirati u odvojene kreme za prepodnevnu i večernju negu da biste kompletno zadovoljili potrebe svoje kože.

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna